Inspirasjon: Vååår

Blogger: Inger-Lise Lillerovde

Inger Lise valgte Edlandsporten. Klikk HER for å komme til hennes blogg. Her har dere et utdrag:

VÅÅÅR

Endelig er våren her for alvor, og jeg ønsker mai veldig velkommen!!

Har akkurat vært ute på trilletur med mini. Og jeg blir så inspirert av å gå tur nå, og se alt som «våkner til liv» etter vinterdvalen. Ikke minst å se alle de fine uteområdene til folk. Vi jobber jo stadig med å komme litt lenger med vårt eget. Sakte men sikkert kan vi vel konkludere med. Og nå kribler det i fingrene etter å få på plass litt nye uteplanter og diverse.

Vi fikk jo gjort litt i høst. Så tenkte jeg ville vise dere bilder av garasjeporten vi valgte. Den er fra Edlandsporten, og er et produkt vi er veldig fornøyd med. Vi brukte tid for å finne akkurat den vi ønsket, og denne ga uttrykket vi var på jakt etter. Den har et moderne preg og står veldig fint til huset vårt, synes jeg.

Glassvinduene gir «det lille ekstra». Vi hadde egentlig ikke tenkt å ha vinduer, men da vi så denne modellen måtte vi bare! Og det er jeg så glad for idag! Når porten blir såpass lang, bryter man litt med å velge vinduer. Fargen har vi bestilt utifra fargen vi har på ytterdører og vindusprofiler, som er RAL7016, en gråfarge.

I forbindelse med at vi fikk på plass garasjeporten valgte vi også å asfaltere og legge Recon støttemur opp mot veien. Da fikk vi et mer ferdig resultat. Neste prosjekt nå et å fylle på med elvestein der hvor vi har støttemur. Og ellers må vi til med mer marmorkalkstein. Så vi kommer der etterhvert tenker jeg!

Edlandsporten er god på design -de har mange forskjellige mønstervarianter og farger å velge mellom. De har både glatte porter og porter med trestruktur, i tillegg til et bredt spekter av vinduer.
Du kan også få sidedører i samme design som porten. Det gir et veldig helhetlig uttrykk!

Ønsker du en garasjeport som krever minst mulig vedlikehold og ettersyn er Edlandsporten et trygt valg!
Vi er hvertfall kjempe fornøyd med vår. Vi har modellen som heter Port nr. 30.

De har også gratis befaring!

Anbefaler deg å ta turen innom her om du er på jakt etter garasjeport.

Xoxo, Inger-Lise

Flere innlegg