Tilleggsutstyr til garasjeporten

Automatiske portåpnere

Portåpner

Gjør hverdagen enklere!

En garasjeportåpner øker bekvemmeligheten i dagliglivet. Sikkerheten blir betraktelig bedre med en automatisk portåpner fra Mjøsa Port & Montasje sitt utvalg.

Den åpenbare fordelen med våre automatiske portåpnere / garasjeportåpner er selvfølgelig at man slipper å forlate bilen for å åpne garasjeporten. Dette setter de fleste av oss pris på, spesielt når høstens ruskevær setter inn for fullt, eller når vinterkulda lurer utenfor den godt oppvarmede bilen. Da er en automatisk portåpner langt å foretrekke – med et trykk på knappen går porten opp av seg selv.

Det er derimot atskillig flere fordeler med  automatiske portåpnere: De er enkle å montere, er stillegående med myk start og stopp, benytter seg av en plassbesparende drivskinne, og har selvjusterende kraftbegrensning. Selvfølgelig tennes og slukkes lyset automatisk når man bruker portåpneren, slik at man slipper å tenke på det selv.

Edlandsåpneren 150

– Stillegående
– Myk start og stopp
– Plassbesparende drivskinne
– Lys tennes og slukkes automatisk
– Enkel montering

Tilleggsutstyr: fjernkontroll, trådløs kodestatur, impulsbryter med ledning.

Marantech Comfort 260/270/280 Bi-Link

– Stillegående
– Myk start og stopp
– Plassbesparende drivskinne
– Lys tennes og slukkes automatisk
– Støtte for toveis komunikasjon
– Enkel montering

Marantech Comfort 360 / 370 Bi-Link

– Stillegående
– Myk start og stopp
– Plassbesparende drivskinne
– Lys tennes og slukkes automatisk
– Støtte for toveis komunikasjon
– Enkel montering
– Ekstra hurtig
– Ekstra lys
– Bruker mindre strøm

Tilleggsutstyr til Bi-Link

Teknisk informasjon

Marantech åpnere har en manipulasjonssikker 868 Mhz fjernstyring, selvjusterende kraftbegrensning med lagring av data i mikroprosessorstyringen, nødutkobling ved strømbrudd, flatkabelsystem for rask montasje, strømsparekobling for minimalt energiforbruk (kun 4 watt i stillstand) og ekstra elektronisk hevestyring ved lukket port.

I tillegg til disse standardfunksjonene kan man kjøpe diverse ekstrautstyr, som blant annet nøkkelbryter som monteres på garasjeveggen, nødutløser, håndsender, impulsbryter og trådløse kodetastaturer.

Sikkerhet

Det er likevel ikke bare ren ”bedagelighet” som taler for å installere en Marantech åpner. Et annet og særdeles vektig argument er sikkerhetsaspektet. Når åpneren er montert på garasjeporten din, er porten låst. Og dersom noen forsøker å bryte opp porten, låser motoren i portåpneren seg. Dermed lar ikke porten seg åpne, og de ubudne gjestene må dra med uforrettet sak.

Portens automatiske portåpnere bidrar altså både til økt komfort og sikkerhet, og burde være et selvsagt tilskudd til en hver garasjeport.

Åpneren behandler din port med varsomhet. Du unngår hardhendt behandling som kan forekomme når du selv må lukke og åpne porten og har liten tid. Åpneren forlenger levetid på porten med varsom behandling.

Monteringsanvisninger

For at porten skal holde seg pen, bør den jevnlig vaskes og gjerne bones. Det reduserer også mulighetene for skader i malingen og høyner portens levetid. 

Garanti

Porter fra Mjøsa Port & Montasje har 10 års garanti ved gjennom rustning fra innsiden regnet fra kjøpsdato.