Solide garasjeporter i mange utførelser

Ønsker du deg garasjeport?

Garasjeport til privat eller Industri

Mange ønsker garasjeporter som krever minst mulig vedlikehold og ettersyn. Mjøsa Port & Montasje har stålporter i sitt sortiment og vi synses dette er et naturlig og trygt valg.

 Stålporter er særdeles solide og av høyeste kvalitet, og trenger kun normalt ettersyn og vask. Portene er 42 millimeter tykke, og veldig sterke – opp til 5 meters bredde så trenger man ikke avstivere. 

Forsiden og baksiden på portelementene er sammenskrudd, og helstøpt polyurethane-skum er så påført de tykke stålplatene etter sandwich-prinsippet. Dette gir en overlegen styrke få andre produsenter kan matche.

Dermed har man en svært solid garasjeport, som også sikrer mot innbrudd. Spesielt dersom man også monterer en automatisk portåpner i tillegg, med innbruddssperre. Les mer om dette under ”Portåpnere”.

Hos oss kan du også få garasjeport med dør. Kontakt oss for løsninger for sidedører. Les mer om sidedører her.

Monteringsanvisninger

For at porten skal holde seg pen, bør den jevnlig vaskes og gjerne bones. Det reduserer også mulighetene for skader i malingen og høyner portens levetid. 

Garanti

Stålporter har 10 års garanti ved gjennom rustning fra innsiden regnet fra kjøpsdato. 

Automatiske leddporter til din garasje

Ønsker du deg skreddersydd garasjeport  tilpasset dine behov? Våre leddporter er enkle å tilpasse.

Vi har et stort utvalg av flotte garasjeporter. Utnytt plassen rundt garasjen bedre. Leddporter er gunstig for å spare plass. Tradisjonelle garasjeporter slår utover og tar mye plass. Leddporter følger veggen og gir deg mulighet til å kjøre bilen helt opp til porten når du åpner. Gir deg mer plass både i og utenfor garasjen.

Med en leddport i stål er det minimalt med vedlikehold og lang holdbarhet. 

Gjør hverdagen enda enklere med en portåpner! Se våre automatiske portåpnere for enkelt åpning av garasjeporten fra bilen eller huset.

Garasjeport til privat

De fleste nøyer seg ikke bare med sterke garasjeporter, det skal selvfølgelig se pent ut også. Stålporter gir deg trygghet via solide kvalitetsprodukter, samtidig som du har valgfrihet gjennom det brede utvalget av design.

Designet på  garasjeporter i stål er av det beste på markedet, med trestruktur og markerte og dype fyllinger som gir et naturlig og tiltalende utseende. Vi leverer også porter med liggende panel for de som ønsker det; både med trestruktur og glatt overflate.

Man har generelt sett mange valgmuligheter når det gjelder utseendet på stålportene. Uansett om man ønsker tradisjonelle og nøytrale farger, som for eksempel en helt hvit port, eller om man vil ha noe mer spesielt, som grafittgrå eller nøttedesign.

Alle hvite stålporter kan behandles i en valgfri NCS- eller RAL kode, slik at helheten blir ivaretatt på best mulig måte. Og dersom man velger en stålport med vinduer har man også et bredt spekter av vinduer å velge mellom: Portene med fyllingspaneler kan leveres med buede eller rektangulære vinduer. Altså vanlige firkantede og smårutede vinduer, eller buede vinduer som om ønskelig kan danne et solmønster.

Designet på vinduene er fleksibelt, og passer uansett størrelse på porten. Vinduene kan leveres både isolerte og uisolerte, alt etter hva slags behov og ønsker du som kunde har. Spesielle design vinduer i stål levers også til porter med liggende panel og glatt design.

Befaring

Vi tilbyr befaring slik at du får din garasjeport skreddersydd til din garasje.

Fra vår avdeling på Rudshøgda tilbyr vi  befaring til innlandet. Kontakt oss for befaring. Bor du andre steder i landet så kontakt din nærmeste forhandler. 

Befaring

Kontakt oss for befaring. Vi tilbyr befaring slik at du får din garasjeport skreddersydd til din garasje

Fordeler med å velge oss

Pil rød - venstre

Lang erfaring

Leverandør av solide leddporter.

Bredt utvalg

Moderne og tradisjonell utførelse av garasjeporter. Se våre modeller »

Befaring

Bestill befaring og få hjelp til å finne løsningen som passer best for deg. Bestill befaring »

Gode priser

Vi har alltid konkurransedyktige priser på våre løsninger.

Trenger du ekstradeler til garasjeporten?

Reservedeler og tilleggsutstyr!

I vårt lager på Rudshøgda har vi kvalitetsprodukter av deler og tilbehør til de fleste garasjeporter og motorer, deler til leddport med torsjonsfjærer, leddporter med strekk fjærer og vippeporter.