Vi leverer moderne garasjeporter

Mjøsa Port og Montasje er en ledende bedrift i salg, service og montering av garasjeporter for privat, industri og landbruk.

Vi selger kvalitetsporter både for hjemmemarkedet, industri og for landbruk

Garasjeporter for privat, industri og landbruk. Alle portene er forsynt med kraftige hengsler og beslag, og kan opereres manuelt eller automatisk – de er lette å håndtere og er sikre i bruk. Hos Mjøsa Port & Montasje forener vi tradisjon og innovasjon, noe du vil merke når du tar i bruk din nye garasjeport. Vår innehaver har erfaring fra port bransjen siden 2003, innenfor salg, montering og service. Vi tilbyr serviceavtaler på alle industriporter og landbruksporter. Med en serviceavtale så øker du både levetiden og sikkerheten på din port.  Vi har et godt utrustet service og montasje enhet og et eget lager med garsjeporter og deler til industriporter. Dette for å hjelpe deg som kunde med så god service som  mulig.  Vi setter ære i å gi et driftsikkert og pålitelig produkt til deg som kunde. Våre kunder er huseiere, borettslag, bønder, enterepenørere og bedriftsmarkedet. Våre leverandørere er Edlandsporten, Novoferm, Reco Porter og Prido  Folde og Industriport.  Hos oss får du en uforpliktet befaring! Fyll ut skjema og vi tar kontakt for å avtale tid for dette.

Befaring!

Kontakt oss for befaring. Vi tilbyr befaring slik at du får din garasjeport skreddersydd til din garasje

Besøk utstillingen vår

Ta gjerne en tur innom vår utstilling for å se på våre forskjellige garasjeporter og bli inspirert

Se vårt utvalg av porter i moderne og tradisjonelle utførelser. Vi tilbyr et bredt utvalg av modeller og design etter dine øsker. Garasjeporten kan også tilpasses etter dine behov. Send oss en forsepøsel om du ønsker pris på garasjeport eller en Industri/Foldeport. Vi kommer for en uforpliktet  befaring hos deg.

Kinnlimarka 1A, 2360 Rudshøgda

Garasjeporter i mange utførelser

Vi har et bredt sortiment som dekker nær sagt alle ønsker du som kunde måtte ha.

De som velger garasjeport fra Mjøsa Port & Montasje kan velge mellom mange forskjellige mønstervarianter. Vi har garasjeporter for privat, industri og landbruk.

Automatisk portåpner

Gjør hverdagen enklere!

Åpne du garasjeporten fra bilen og øk sikkerheten i garasjen. Våre portåpnere er enkle å montere, er stillegående med myk start og stopp.

Selvfølgelig tennes og slukkes lyset i garasjen automatisk når man bruker portåpneren, slik at man slipper å tenke på det selv.

Fordeler med å velge oss

Pil rød - venstre

Lang erfaring

Leverandør av solide leddporter /stålporter siden 2003.

Bredt utvalg

Moderne og tradisjonell utførelse av garasjeporter. Se våre modeller »

Befaring

Bestill befaring og få hjelp til å finne løsningen som passer best for deg. Bestill befaring »

Gode priser

Vi har alltid konkurransedyktige priser på våre løsninger.

Høy Kvalitet

Enhet med produktkunnskap over mange år. Som gir rådgivning og service. Vi utfører også ombygging av garasjer.

Lager på Rudshøgda

Reservedeler på industriporter og garasjeporter på lageret. Mulighet til å ha deponi av gamle porter og motorer.

Trenger du ekstradeler til garasjeporten?

Reservedeler og tilleggsutstyr!

Kvalitetsprodukter av deler og tilbehør til de fleste garasjeporter og motorer, deler til leddport med torsjonsfjærer, leddporter med strekk fjærer og vippeporter.