Den perfekte industriporten

Industriporter fra Edlandsporten

Skreddersydde Industriporter

Produsert etter dine ønsker, med kvalitetsløsninger for enhver fasade

Brukertilpasset

Når man ser etter den perfekte industriporten, da er styrke, sikkerhet og utseende viktig.

Du ser etter et produkt som vil funger optimalt under alle forhold. Vi kan levere dette produktet etter dine ønsker og spesifikasjoner til riktig tid.

Våre porter er produsert etter de strengeste Europeiske normer, både når det gjelder sikkerhet og kvalitet. Portene har i over 10år blitt installert i hele Europa, fra Island til Norge fra Sverige til Spania. Portene er produsert med mange applikasjoner, og er montert I mange situasjoner hvor vær forholdene kan vise seg fra det mest ekstreme (vann, vind, snø, frost og varme). Uansett forhold vil de fungere optimalt der de er montert, og gi brukerne en problemfri hverdag.

Vi kan tilby deg et bredt utvalg av industriporter og innovative spesialdører. Både av stål og aluminium, med og uten vinduer, i nesten hvilken som helst av størrelser og farger. Takket være de mange kombinasjonsmulighetene, kan portene enkelt tilpasses både industri og kommersielle bygninger. Portene er enkle å styre, er funksjonelle og vil gi lokalets fasade det lille ekstra. Denne brosjyren gir en detaljert oversikt over våre modeller, materialer, produktvarianter og spesialdører. Basert på denne informasjonene, kan du sammen med din konsulent, bestemme spesifikasjonene til din port. Vi kan også tilby gode priser og kvalitetsløsninger på inngangsdør/ ytterdør.

Kvalitet og garanti

Med våre industriporter kan du regne med optimal sikkerhet og slitestyrke fra produktet, leveringen, installasjonen og service. Vi kan garantere deg den beste kvaliteten.

Fleksibilitet
Våre industriporter er konstruert av ulike stål eller aluminiums- seksjoner. Dette gjør at du kan spesifisere format, funksjonalitet og utseende etter eget ønske. I tillegg kan portene leveres med hvilken som helst RAL-farge. Våre erfarne ingeniører har den ekspertisen du behøver for å utvikle industriporten for deg og den mest komplekse situasjon.

Varighet/slitestyrke
Selvfølgelig, ønsker De en industriport som helt fullstendig møter dine ønsker -som i tillegg fungerer problemfritt i mange år. Takket være bruk av kvalitetsmaterialer, som blir galvanisert og overflatebehandlet er portpanelene godt beskyttet mot korrosjon. Dette vil garantere et langt liv, selv i ekstreme værforhold.

Sertifisert
For å garantere kvalitet og sikkerhet for industriportene har EU-kommisjonen innført retningslinjer i EN 13 241 1:2003 som standard. Alle våre industriporter overholder kravene etter CE NEN standarden. Dette har blitt bestemt og akkreditert av SP Sveriges Tekniske Forskningsinstitutt.

Pålitelig
Industriportene våre blir kun produsert i Europa. Vi har levert porter i samsvar med avtalte spesifikasjoner og leveringstider fra våre egne fabrikker i hele Europa i mer enn femten år. Vi holder kvalitetsstandarden oppe gjennom produktinnovasjon og ekstensiv intern kvalitetskontroll. Våre produkter gjør oss til en av de ledende port produsentene i Europa.

Befaring

Vi tilbyr gratis befaring slik du får din garasjeport skreddersydd til din garasje.

Fra vår avdeling på Forus tilbyr vi gratis befaring til følgende steder: Stavanger, Randaberg, Sola, Sandnes, Klepp, Bryne, Nærbø og omegn. Kontakt oss for gratis befaring. Bor du i en annen del av landet kontakt din nærmeste forhandler. 

Gratis befaring!

Bestill gratis befaring hos oss. Helt uforpliktet!

Fordeler med å velge oss

Pil rød - venstre

Lang erfaring

Leverandør av solide leddporter siden 1970.

Bredt utvalg

Moderne og tradisjonell utførelse av garasjeporter. Se våre modeller »

Befaring

Kontakt oss for befaring og rådgivning. Vi tilbyr befaring, rådgivning og tilpassning av din nye port slik at du får din garasjeport eller industriport skreddersydd slik du ønsker.

Gode priser

Vi har alltid konkurransedyktige priser på våre løsninger.

Lager på Rudshøgda.

Vi har lager med reservedeler til garsje og industriporter.

Trenger du ekstradeler til garasjeporten?

Vi selger reservedeler og tilleggsutstyr!

Kvalitetsprodukter av deler og tilbehør til de fleste garasjeporter og motorer, deler til leddport med torsjonsfjærer, leddporter med strekk fjærer og vippeporter.