Hurtigporter

Hurtigporter for deg med høye krav:

Hurtiglukkende porter

I en bygning mellom ulike avdelinger er det iblant behov for hurtiglukkende porter for eksempel for å redusere innsyn eller tillate trucktrafikk uten at de forskjellige arbeidsmiljøene påvirker hverandre.

Hurtigporter er da et utmerket alternativ. Den åpner med 1,8m/s og er med sin enkle og pålitelige konstruksjon et svært rimelig alternativ.

Dette er en port som er produsert og utviklet i Sverige. Langtidstestet for en million åpningssykluser.

Produseres på mål opp til 3500*3500mm. Åpningshastighet 1,8m/s

Den er enkel og rask å montere takket være få deler og skruefester. Den krever minimal side og toppklarering, henholdsvis 100mm og 500mm. Motorer og styremekanismer fra Europas største produsent, i Tyskland. Lysgardin i åpning for optimal sikkerhet og redusert påkjøringsrisiko.

 

Porten har lave vedlikeholdskostnader. Kort leveringstid og høy leveringssikkerhet.

Porten er CE-merket i henhold til Europa-Standarden for  porter EN13241

Hurtigport har 7 års garanti og 2 års garanti på elektronikk.

Sikkerhet har vært en viktig del i utviklingsarbeidet og portene er utformet i samsvar med og CE merket mot gjeldene port standarder. Portene leveres med lysgardin i åpning . når den er lukket, beskytter den mot muligheten for kontakt med portbladet og reduserer samtidig risikoen for kollisjonsskader. Porten reverseres til full åpning når noen kommer i veien for lysgardinsonen.

Kvalitet og garanti

Med våre industriporter kan du regne med optimal sikkerhet og slitestyrke fra produktet, leveringen, installasjonen og service. Vi kan garantere deg den beste kvaliteten.

Fleksibilitet
Våre industriporter er konstruert av ulike stål eller aluminiums- seksjoner. Dette gjør at du kan spesifisere format, funksjonalitet og utseende etter eget ønske. I tillegg kan portene leveres med hvilken som helst RAL-farge. Våre erfarne ingeniører har den ekspertisen du behøver for å utvikle industriporten for deg og den mest komplekse situasjon.

Varighet/slitestyrke
Selvfølgelig, ønsker De en industriport som helt fullstendig møter dine ønsker -som i tillegg fungerer problemfritt i mange år. Takket være bruk av kvalitetsmaterialer, som blir galvanisert og overflatebehandlet er portpanelene godt beskyttet mot korrosjon. Dette vil garantere et langt liv, selv i ekstreme værforhold.

Sertifisert
For å garantere kvalitet og sikkerhet for industriportene har EU-kommisjonen innført retningslinjer i EN 13 241 1:2003 som standard. Alle våre industriporter overholder kravene etter CE NEN standarden. Dette har blitt bestemt og akkreditert av SP Sveriges Tekniske Forskningsinstitutt.

Pålitelig
Industriportene våre blir kun produsert i Europa. Vi har levert porter i samsvar med avtalte spesifikasjoner og leveringstider fra våre egne fabrikker i hele Europa i mer enn femten år. Vi holder kvalitetsstandarden oppe gjennom produktinnovasjon og ekstensiv intern kvalitetskontroll. Våre produkter gjør oss til en av de ledende port produsentene i Europa.

Befaring

Vi tilbyr befaring slik du får din industriport skreddersydd til ditt formål.

Fra vår avdeling på Rudshøgda tilbyr vi befaring til følgende steder: Innlandet og omegn. Bor du andre steder i landet så kontakt din nærmeste forhandler. Kontakt oss for en uforpliktet befaring. 

Befaring!

Kontakt oss for befaring. Vi tilbyr befaring slik at du får din garasjeport skreddersydd til din garasje.

Fordeler med å velge oss

Pil rød - venstre

Lang erfaring

Leverandør av solide leddporter siden 2003.

Bredt utvalg

Moderne og tradisjonell utførelse av garasjeporter. Se våre modeller »

Befaring

Kontakt oss for befaring og rådgivning. Vi tilbyr befaring, rådgivning og tilpassning av din nye port slik at du får din garasjeport eller industriport skreddersydd slik du ønsker.

Lager på Rudshøgda

Vi har lager med reservedeler til både garasjeporter og industriporter.

Produktkunnskap

Vi har en solid enhet med montørere på Rudshøgda som har tilspisset kunnskap om garasjeporter og industriporter. Vi tilbyr montering, ombygging og service av din port

Trenger du ekstradeler til garasjeporten?

Vi selger reservedeler og tilleggsutstyr!

Kvalitetsprodukter av deler og tilbehør til de fleste garasjeporter og motorer, deler til leddport med torsjonsfjærer, leddporter med strekk fjærer og vippeporter.