Den perfekte industriporten

Pro-Line Cube

Pro-Line Cube

Når plass er begrenset!

CUBE er den perfekte løsningen når det er begrenset plass. CUBE seksjoner kan presses kompakt sammen bak en strukturåpning og derfor er begrenset dybde for installasjonen ikke et problem.

CUBE er tilgjengelig med A40(aluminium), om nødvendig kombinert med S40(stål), seksjoner. Ved bruk av aluminiumseksjoner kan døren utformes med omfattende kreativ frihet. Vi bruker kun komponenter av høy kvalitet for å sikre en lang og problemfri levetid.

CUBE sine kjennetegn:

  • Kompakt installasjon
  • Velegnet for montering i kombinasjon med et kranspor.
  • Løftebukk kan monteres rett bak døren.
  • Høykvalitets aluminiumprofiler
  • Sterk og stabil
  • Enkel å vedlikeholde
  • Stillegående

Versjon
CUBE leveres som standard med anodisert aluminium A40 seksjoner. Fargen kan tilpasses dine ønsker. Seksjonene kan pulverlakkeres i mer eller mindre alle tenkelige farger. Du kan velge mellom mange mulige fyllinger, fra helt blanke til transparent glasering. A40 seksjonene kan kombineres med S40 stål sandwich-seksjoner. Mer eller mindre alle ønsker kan omgjøres til en hensiktsmessig løsning. 

CUBE har alltid likt antall seksjoner hvor hvert seksjonspar (2 seksjoner) alltid har samme høyde (maksimalt 650 mm). Seksjonsparene har alltid hengslene på utsiden. Fjærsystemet er ALLTID forhåndsmontert på en boksseksjon som kan bli raskt og enkelt installert

Sikkerhet
Når CUBE ble designet var sikkerhet prioritert. CUBE industriport oppfyller CE kravene i de europeiske retningslinjene for industriporter (NEN-EN-13241-1). I kombinasjon med en stasjon kan du velge mellom ulike sikkerhetsinnretninger og betjeningsmuligheter. 

Kjennetegn på Cube

The CUBE er vår teknologiske stolthet. Det robuste konseptet og bruk av materialer med høy kvalitet garanterer problemfri drift.
CUBE er en pålitelig og holdbar aluminiumsdør som tilbyr et bredt spekter av alternativer. Hver dør er designet og konstruert etter dine individuelle ønsker. Dette gjør hver CUBE unik, noe som betyr at det kan reflektere bygningens stil og bedriftens identitet.

Teknisk data

Teknisk data
Maksimale dimensjoner (b x h) 4500 x 4750 mm
Seksjonfylling Vinduer, glass og åpne/blanke fyllinger i forskjellige versjoner.
Nødvendig klaring på toppen: Topp 1100 mm
Bak 850 mm
Nødvendig installasjonsdybde: Topp 750 mm
Bak 1000 mm
Nødvendig sideklaring: Side 95 mm
Driftside 360 mm
Standard farge Anodisert aluminium i alle mulige RAL farger
Vindbelastning Klasse 4
Vannbelastning Klasse 3
Luft gjennomtrengelighet: Klasse 3
Varmeisolering 3.84 W/M²*K (fullt dobbelakryl)
Drift: Elektrisk
Driftsmidler: Standard kontrollboks, Ulike alternativer
Verdier som er nevnt ovenfor gjelder for portstørrelse på 4000 x 3500 mm

Skreddersydde Industriporter

Produsert etter dine ønsker, med kvalitetsløsninger for enhver fasade