Portåpnere fra Marantec og Novoferm

 

Vi lagerfører Garasjeportmotorer fra Marantec i Tyskland.

 

Comfort 260 550Nm motor som egner seg til porter opp til 3*3m

Leveres med en 2-kan fjernkontroll.

Comfort 370 800Nm motor med HIGH SPEED, som egner seg på porter opp til 6*3m. Eller om du ønsker at den "lille" porten skal åpnes raskt!

Leveres med en 2-kan og en 3-kanals fjernkontroll med to veis kommunikasjon, slik at du kan sende signal til motoren og få bekreftet om porten er åpen eller lukket! Meget fin løsning hvor du ikke ser porten fra huset, som f.eks i kjeller eller når porten er vendt fra huset.

Det finnes Trådløse kodetastaturer, fingertrykksavleser, impulsbrytere og frikoblig om du ikke har sidedør inn i garasjen. Last ned brosjyren for og lese mer om produktet med tilbehør. Ta gjerne kontakt med oss for en hyggelig portprat!  Sammen finner vi de beste løsningene!

Last ned Portåpner brosjyre fra Marantec her:

Last ned Montasjeanvisning Marantec 260 her:

Last ned Montasjeanvisning Marantec 370 her:

 

 

 

Novoferm/Tormatic motorer:

 

Kvaliteståpnere som passer alle typer garasjeporter uansett størrelse

Novomatic er en midtmontert portåpner. Denne automatiske portåpneren har funksjoner som "myk start" og "myk stopp" som gir en veldig stille og jevn gange.

Hver gang garasjeporten åpnes vises en kontrollampe på framsiden som indikerer at alle sikkerhetsfunksjoner er intakte.

Blir garasjeporten avbrutt ved stenging stopper motoren umiddelbart.

Den som vil automatisere garasjeporten optimalt, finner hos Novoferm tormatic den passende løsningen for enhver port. Våre garasjeportåpnere gir sikkerhet og komfort på høyeste nivå. Takket være det oversiktlige displayet med den praktiske 3-knapps programmeringen på portåpneren kan innstillingene gjennomføres raskt og enkelt.

Alle portåpnere er ekstremt stillegående takket være den sterke 24V likestrømsmotoren.
Den integrerte automatiske kraftovervåkingen sørger for sikkerhet i enhver situasjon.

 

PORTÅPNERSYSTEMER FOR HØYESTE KRAV

Professional-, Premium- eller Power Line, tormatic portåpnere og styringer er kvalitetsprodukter som tilsvarer internasjonale normer. De garanterer fri kjøring gjennom enhver port – ved alle værforhold.

Med vår knowhow i utvikling, produksjon og salg åpner vi stadig nye markeder. Alle tormatic garasjeportåpnere er sertifisert ifølge aktuelle normer og TÜV-kontrollert.

Test oss – ved alle slags værforhold!

Last ned brosjyren her