Den perfekte industriporten

Reco og Prido Foldeporter

Foldeport for deg med høye krav:

Produsert med kvalitetsløsning for enhver fasade løsning

Energisparende port

Dette er en energisparende port med brutt kuldebro. Den er sikker og robust i konstruksjonen.

Porten har rammebygd med innfelte gangjern for en bedre beskyttelse fra utsiden.

En foldeport har veldig lave vedlikeholdskostnader. Den er produsert i Sverige, er meget fleksibel og har en flott design og god finish.

Vi har et utvalg på 14 standardfarger, eller vi setter opp en farge etter ditt ønske. Da i RAL/NCS.

Dette er en av Skandinavias mest solgte foldeport for landbruk og industri.

Tykkelse på panelene er 57mm. Løftede gangjern med standard på 3-4-5 og 6 foldeporter.

Kvalitet og garanti

Med våre industriporter kan du regne med optimal sikkerhet og slitestyrke fra produktet, leveringen, installasjonen og service. Vi kan garantere deg den beste kvaliteten.

Fleksibilitet
Våre industriporter er konstruert av ulike stål eller aluminiums- seksjoner. Dette gjør at du kan spesifisere format, funksjonalitet og utseende etter eget ønske. I tillegg kan portene leveres med hvilken som helst RAL-farge. Våre erfarne ingeniører har den ekspertisen du behøver for å utvikle industriporten for deg og den mest komplekse situasjon.

Varighet/slitestyrke
Selvfølgelig, ønsker De en industriport som helt fullstendig møter dine ønsker -som i tillegg fungerer problemfritt i mange år. Takket være bruk av kvalitetsmaterialer, som blir galvanisert og overflatebehandlet er portpanelene godt beskyttet mot korrosjon. Dette vil garantere et langt liv, selv i ekstreme værforhold.

Sertifisert
For å garantere kvalitet og sikkerhet for industriportene har EU-kommisjonen innført retningslinjer i EN 13 241 1:2003 som standard. Alle våre industriporter overholder kravene etter CE NEN standarden. Dette har blitt bestemt og akkreditert av SP Sveriges Tekniske Forskningsinstitutt.

Pålitelig
Industriportene våre blir kun produsert i Europa. Vi har levert porter i samsvar med avtalte spesifikasjoner og leveringstider fra våre egne fabrikker i hele Europa i mer enn femten år. Vi holder kvalitetsstandarden oppe gjennom produktinnovasjon og ekstensiv intern kvalitetskontroll. Våre produkter gjør oss til en av de ledende port produsentene i Europa.

Befaring

Vi tilbyr befaring slik du får din industriport skreddersydd til ditt formål.

Fra vår avdeling på Rudshøgda tilbyr vi befaring til følgende steder: Innlandet og omegn. Bor du andre steder i landet så kontakt din nærmeste forhandler.

Fordeler med å velge oss

Pil rød - venstre

Lang erfaring

Leverandør av solide leddporter siden 1970.

Bredt utvalg

Moderne og tradisjonell utførelse av garasjeporter. Se våre modeller »

Befaring

Kontakt oss for befaring og rådgivning. Vi tilbyr befaring, rådgivning og tilpassning av din nye port slik at du får din garasjeport eller industriport skreddersydd slik du ønsker.

Gode priser

Vi har alltid konkurransedyktige priser på våre løsninger.

Lager på Rudshøgda.

Vi har lager med reservedeler til garsje og industriporter.

Trenger du ekstradeler til garasjeporten?

Vi selger reservedeler og tilleggsutstyr!

Kvalitetsprodukter av deler og tilbehør til de fleste garasjeporter og motorer, deler til leddport med torsjonsfjærer, leddporter med strekk fjærer og vippeporter.