Helgeland

Forhandler av Edlandsporten AS sine garasjeporter og portåpnere.

Adresse:
8680 Trofors

tb@byggemontering.no

Tlf: 75 18 13 03

Trofors Byggemontering

Trofors Byggemontering ble etablert i 1985 og startet da i lokaler på Trofors.

Vi er nå lokalisert på Skogstad, langs E6 4 km. nord for Trofors. Våre ansatte står til din disposisjon med den nødvendige kompetanse og erfaring som kreves for å kunne levere tidsriktige løsninger som passer deg best. Vi har gleden av å tilby alle typer prefabrikerte takkonstruksjoner.

Våre kunder er fornøyd.

Trofors Byggemontering kan skilte med 0 reklamasjoner siste 3 år. Dette representerer den garanterte kvaliteten vi tilbyr deg som kunde.

Ta kontakt for en uforpliktende prat angående dine ønsker. Vi har et bredt produktspekter innen byggevarer samt gode innkjøpsbetingelser. Prøv oss – du også.

Se våre nettsider >>

Prisforespørsel

Påkrevde felter er merket med *


  Velg type port  Jeg godtar at Mjøsa Port & Montasje lagrer mine personopplysninger for å kunne besvare mine forespørsler. Klikk her for å lese vår personvernerklæring.

  Garasjeporter i mange utførelser

  Vi har et bredt sortiment som dekker nær sagt alle ønsker du som kunde måtte ha.

  De som velger garasjeport fra Edlandsporten kan velge mellom mange forskjellige mønstervarianter. Edlandsporten har garasjeporter for privat og industri.

  Automatisk portåpner

  Gjør hverdagen enklere!

  Åpne du garasjeporten fra bilen og øk sikkerheten i garasjen. Våre portåpnere er enkle å montere, er stillegående med myk start og stopp.

  Selvfølgelig tennes og slukkes lyset i garasjen automatisk når man bruker portåpneren, slik at man slipper å tenke på det selv.