Novoferm Garasjeporter

 

I over tretti år har Novoferm vært spesialist innen mange former for inn- og utganger til industribygg og boliger. Med et godt utvalg av utførelser, overflatebehandlinger, betjeningsmåter og innbyggingsmuligheter er du alltid sikret en skreddersydd løsning. Vi tar oss av hele prosessen, fra rådgivning til utvikling, produksjon, montering og eventuelt byggeoppfølging. Selvsagt overvåkes alle aspekter nøye, inkludert de aktuelle normer og lover, og det sparer deg for mye arbeid.

 

Med garageporter fra Novoferm får du kvalitet, sikkerhet, funksjonalitet og lekkert design i en og samme pakke. Enten du velger ledd- eller vippeport. Novoferm har over 50 års erfaring med portsystemer fordelt på mer enn 60 land.

 

 

Novoferm ISO-20:

ISO-20, leveres i bredder opp til 3000mm og i høyder opp til 2500mm.

Lav overhøyde kun 120mm. (Inkl motor)Novoferm ISO 20 er en funksjonell og rimelig leddport av høg kvalitet. Garasjeporten er utstyrt med stålplate på begge sider.

Kan leveres med sideplassert Novoport motor eller tradisjonell midtplassert motor.

 

 

 

Novoferm ISO-45:

Iso-45. leveres opp til 5500mm bredde og 3125mm høyde.

Std. overhøyde 220mm, kan leveres med lavtbyggende beslag som krever 120mm overhøyde. (Inkl motor)

Kan leveres med sideplassert Novoport motor eller tradisjonell midtplassert motor.

Novoferm ISO 45 er en garasjeport for deg med høye krav.
Garasjeporten er isolert med 45 mm polyurethanskum og utstyrt med kraftige gummilister. Vært panel har en k-verdi på 0,5 w/m2K. Dette gir godt isolerte porter til varmgarasje

 

 

Matchende sidedører til garasjeportene:

 

Med garageporter fra Novoferm kan du velge i en rekke ulike design og løsninger. Les mer om fargevalg, vindusløsninger og mye mer i brosjyren her

NOVOFERM garasjeportbrosjyre

 

Garasjeportene kan leveres med dører

Garasjeportene kan leveres med vinduer